Het
uitzendbureau
voor talent
op kantoor

Toegang tot lokaal talent

Waarom MaxCmaal? Wij gaan verder waar anderen stoppen. Wij zetten dat extra stapje voor onze kandidaten en voor onze opdrachtgevers. We hebben een breed scala aan talenten en professionals waaruit je kunt kiezen. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze opdrachtgevers altijd meerdere opties hebben om een topteam samen te stellen. We letten bij de selectie van kandidaten niet alleen op hun vakkennis, maar ook op hun communicatie- en sociale vaardigheden.

Onze missie

We streven ernaar om de beste kandidaten te vinden voor onze opdrachtgevers en tegelijkertijd de carrièremogelijkheden van onze medewerkers te verbeteren door middel van opleidingen en trainingen.

Onze visie

Onze visie is om de beste match te vinden tussen opdrachtgevers en medewerkers en een positieve impact te hebben op de werkomgeving door middel van een open, eerlijke en transparante organisatie met een persoonlijke aanpak en focus op het individuele welzijn van onze medewerkers.

Onze vakgebieden

Onze focus ligt op kantoorbanen. Denk hierbij aan administratie, ondersteunende functies, sales, marketing, HR, backoffice en communicatie.

Onze cultuur

Bij MaxCmaal staan respect, integriteit en teamwork centraal in onze bedrijfscultuur. We zijn trots op onze open en eerlijke communicatie, waarbij we altijd proberen om een oplossing te vinden voor eventuele uitdagingen.

Onze oprichters

MaxCmaal is opgericht door Niek van der Meulen, Jan Rozema en Jochem Hoekstra.

Benieuwd wat wij te bieden hebben?

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden.

Waarom zou je kiezen voor MaxCmaal?

Er zijn veel bemiddelaars voor personeel. Hoe kies je dan de partij die het beste bij jou past? Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht, hoog service niveau en een sterk netwerk van lokaal talent.

Wat onze klanten zeggen

Bekijk hieronder enkele van deze referenties en ontdek hoe we onze klanten hebben geholpen om hun doelen te behalen.